BON DIA, POLLENÇA

188
Foto: Xesca Serra.

Avui és dilluns 10 de maig, dia de sant Joan d’Àvila.

Segons l’AEMET, el cel estarà ennuvolat amb precipitacions que ocasionalment poden anar acompanyades de tempesta i fang, amb tendència a aclarir-se el capvespre. Temperatures nocturnes amb pocs canvis respecte la matinada anterior, i diürnes en notable descens, arribant a les mínimes al final del dia. Vent fluix de sudoest autmentant el matí.

El 10 de maig és el Dia Mundial del Lupus, una data per crear consciència sobre l’existència d’una malaltia crònica i greu que afecta moltes persones al món i de la importància d’atendre’ls per brindar-los en una millor qualitat de vida.

Un 10 de maig de 1960, va néixer Paul David Hewson, conegut com a Bono, cantant i principal lletrista del grup de rock irlandès U2. És guanyador d’un Grammy, va rebre una nominació als Oscar i és mundialment conegut pel seu treball com a filantrop activista compromès amb Àfrica i contra la pobresa.

PUBLICITAT
Cisterna de Bonany. Foto: Andeu Salom.
Cadascú a ca seva. Foto: Francesca Coll.
Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.
Equilibri entre les fulles. Foto: Norma Mario.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar