BON DIA, POLLENÇA

160
Foto: Xesca Serra.

Avui és dimecres 28 d’abril, dia de santa Valèria.

Segons l’AEMET, predominarà el cel poc ennuvolat amb intervals de núvols altes i núvols d’evolució diürna, no es descarta cap ruixat el capvespre. Temperatures sense canvis o en ascens. Vent fluix de components sud amb brises costaneres.

El 28 d’abril és el Dia Internacional de la Consciènciació sobre el Renou, una data l’objectiu de la qual és alertar i crear consciència a la població sobre els riscos que té el renou per al transtorn auditiu en particular, i la salut en general.

Un 28 d’abril de 1967 el boxejador i activista Mohamed Ali / Cassius Clay va refuxar servir l’exèrcit nord-americà durant la guerra del Vietnam, pronunciant la cèlebre frase: “No tinc res contra cap Vietcong“, tot donant a entendre que mai cap vietcong l’havia insultat per raons de raça. Per aquesta negativa, Ali fou desposseït del seu cinturó de campió i de la seva llicència per a boxejar, i fou sentenciat a 5 anys de presó. Aquesta sentència fou revocada tres anys més tard, per decisió unànime del Tribunal Suprem.

PUBLICITAT
Foto: Justyna Owczarska.
La talaia d’Albercuix. Foto: Joan Martorell.
Castell de Capdepera.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital

També et pot interessar