BON DIA, POLLENÇA

260
Maniobres. Foto: Nica Castagna.

Avui és dimarts, 16 de març, dia de sant Heribert.

Segons l’AEMET, predominarà el cel poc ennuvolat amb núvols d’evolució diürna. Temperatures amb pocs canvis, o en descens les nocturnes. Baixa probabilitat de qualque gelada feble local a la serra de Tramuntana.Vent fluix amb oratge feble, temporalment vent del nord al nordest de l’illa.

El tercer dimarts de març, o sigui avui 16 de març, és el Dia del Treball Social, una tasca que vol crear una realitat molt més positiva en els diferents grups socials que conformen el país.

El treballador social és aquella persona que detecta la realitat de les comunitats, cerca solucions als seus problemes, però també aprofita les oportunitat de l’entorn per fer que les famílies, veïns i membres d’un conjunt, vegin una millora positiva de la seva realitat.

PUBLICITAT

Un 16 de març de 2001 es va crear la Viquipèdia en català, o sigui l’edició de la Viquipèdia en llengua catalana. Fou la tercera a crear-se, pocs minuts després de la versió alemanya. Durant dos mesos fou l’única a tenir articles en llengua no anglesa, mentre que la versió alemanya romania latent. Pel nombre total d’articles, a data de gener de 2021, és la vintena, per davant de la sèrbia i per darrere de la persa, així com la cinquena edició en llengua romànica.

Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Helena Bellini.
Des del puig d’en Fumat. Foto: Andreu Salom.
Foto: Joana Plomer.
Foto: Norma Mario.
Posta de sol al Moll. Foto: Catalina Oliver.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar