BON DIA, POLLENÇA

187
Lluna Plena. Foto: Xesca Serra.

Avui és dimecres, 3 de març, dia de sant Medir.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols amb baixa probabilitat d’alguna precitació feble ocasional acompanyada de fang. Pons en suspensió. Tempertatures amb pocs canvis. Vent de l’est i nordest.

El 3 de març és el Dia Internacional de l’Audició, una data que pretén impulsar la detecció primerenca de qualsevol tipus de problema o deteriorament auditiu que es pugui presentar a les persones de tot el món.

Un 3 de març de 1459 va nèixer a València el poeta i cavaller medieval, Ausiàs March. Originari d’una família de la petita noblesa, va ser un dels petes més importants del Segle d’Or. La seva poesia, en llengua catalana, tingué una repercussió notable en la lírica castellana dels segles XVI al XVIII. S’han conservat 128 poemes d’Ausiàs March provinents dels manuscrits i edicions antigues, que han estat classificats sovint segons la temàtica: d’amor, de mort, morals i espirituals.

PUBLICITAT
Raimon canta “No em pren així…” d’Ausiàs March.
Clastra del Galatzó. Foto: Andreu Salom.
Coll Baix. Foto: Catalina Comas.
Foto: Francoise.
Foto: Helena Bellini.
Foto: Pilar Torres.
Foto: Norma Mario.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar