BON DIA, POLLENÇA

176
Primaveral. Foto: Xesca Serra.

Avui és dissabte, dia 27 de febrer, dia de la beata Francinaina Cirer.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols alts que tendiran a dissipar-se durant el matí, però no del tot. Temperatures amb pocs canvis. Vent del nordest.

El 27 de febrer és el Dia Nacional del Transplantament, una data amb la qual es vol retre homenatge tant al gremi de la salut, com als milions de persones que cada any decideixen donar un part del seu cos per ajudar altres a tenir una vida més duradera.

Durant anys, l’Estat espanyol ha encapçalat les llistes com a líder en donacions d’òrgans, però amb una xifra de 40’2 donants per milió de persones.

PUBLICITAT

Ser donant és un dels actes més humans que existeixen, un gest de solidaritat, amor i empatia. Moltes vegades aquestes donacions no estan exemptes de riscos o molèsties.

Un 27 de febrer de 1863, va néixer a Valencià, el pintor Joaquim Sorolla, un pintor que, entre altres, va trobar la inspiració en el paisatge pollencí. Els seus treballs mostren retrats, paisatges i monuments de temàtica social i històrica, caracteritzats per la representació de les persones i els paisatges sota la llum del sol.

Gavina corsa a cala Agulla. Foto: Pere Llobera.
Horabaixa a Pollença. Foto: Toni Campomar.
Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.
Foto: Joana Plomer.
Foto: Norma Mario.
Foto: Christian Mir.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar