BON DIA, POLLENÇA

194
La lluna i la badia, quan acaba el dia. Foto: Maria Cerdà Salas.

Avui és divendres, dia 26 de febrer, dia de sant Fortunat.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols baixos que s’aclariran durant el matí. Temperatures amb pocs canvis. Vent de l’est i nordest en general fluix.

El 26 de febrer és el Dia Mundial del Festuc, un aliment amb molt bones propietats per la nostra salut. Es tracta d’un dels fruits secs més valorats de la nostra gastronomia que ens ajuda a regular el nivell de colesterol, mantenir una bona pressió arterial, controlar el pes i dur una dieta sana i equilibrada.

Conté proteïnes vegetals, fòsfor, magnesi i potasi, a més de ser un font de vitamina B6 que contribueix a reduir el cansament i la fatiga.

PUBLICITAT

És baix en greixos, essent el fruit sec amb menys calories. A més a més, assacia motiu pel qual està indicat en dietes per baixar de pes.

A més a més, millora i regula el trànsit intestinal, i està considerat com un dels aliments més antioxidants que existeixen.

Un 26 de febrer de 1802, va néixer l’escriptor Victor Hugo, un dels més importants representants literaris del romanticisme francès. La seva obra comprèn novel·les, poesies, obres de teatre en vers i en prosa, discursos polítics i una correspondència abundant. Entre les seves obres més conegudes, hi ha Els miserables, que s’ha duit al cinema en diverses ocasions.

Foto: Andreu Salom.
Foto: Carmen Prados.
Des del puig Tomir. Foto: Albert Ruiz.
Dues parts. Foto: Toni Campomar.
Foto: Francoise.
Foto: Norma Mario.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar