BON DIA, POLLENÇA

176
Foto: Xesca Serra.

Avui és dilluns, dia 22 de febrer, dia de santa Elionor.

Segons l’AEMET, el cel estarà ennuvolat o cubert amb precipitacions ocasionals i disperses, acompanyades de fang, sense descartar qualque tempesta. Brumes i pols en suspensió. Temperatures nocturnes en ascens respecte la matinada anterior, i diürnes en descens localment notable, arribant les mínimes al final del dia. Vent de component sud amb algun interval de fort a la matinada, disminuint a partir del capvespre.

El 22 de febrer és el Dia Mundial de l’Encefalitis, una jornada l’objectiu de la qual és les persones sobre què és aquesta malaltia, què la causa, com prevenir-la i, per suposat, la forma més adequada de tractar-la.

L’encefalitis és una malaltia desconeguda, per més que només a l’Estat espanyol se diagnostiquen 600 casos aproximadament cada any. És més, la Societat Espanyola de Neurologia estima que n’hi pot hver molts més que no són diagnosticat o es relaciona amb un altre tipus de malaltia.

PUBLICITAT

Un 22 de febrer de 1939, va morir el poeta, escriptor i intel·lectual Antonio Machado. Representant del moviment literari de la Generació del 98, va morir a Cotlliure, on s’havia exiliat després de la derrota del bàndol republicà.

Es Caragol. Foto: Carmen Prados.
Avinguda de Bocchoris, al Port de Pollença. Foto: Norma Mario.
El Salt de na Cati, Barranc de Biniaraix. Foto: Andreu Salom.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar