BON DIA, POLLENÇA

331
Foto: Pilar Torres.

Avui és dissabte, dia 6 de febrer, dia de dels Sants Màrtirs del Japó.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat amb algun interval de núvols mitjans i alts i pols en suspensió. Temperatures nocturnes en ascens i diürnes amb pocs canvis. Vent del sud que girarà a sudoest el capvespre amb algun interval de vent fort.

El 6 de febrer és el Dia Internacional Tolerància Zero amb la Mutilació Genital Femenina, una pràctica que se sol executar a nines en algun moment de les seves vides entre la infantesa i l’adolescència a determinats països.

Un 6 de febrer de 1918, Gran Bretanya va aprovar la llei que concedia el sufragi a les dones majors de 30 anys. Era un punt d’inflexió després d’anys de lluita. Tanmateix, però, les campanyes de les sufragistes continuaren fins al juliol de 1928, quan el Parlament va equiparar l’edat de vot de dones i homes.

PUBLICITAT

Cent anys després, les dones han de continuar defensant noves metes per millorar el món. I és que, com va dir la sufragista Charlotte Despard, ja vuitantina aquell 1928: “Mai no em pensava que veuria la concessió del vot. Però quan un somni es fa realitat, s’ha d’anar a per al següent”.

Esperant el sol. Foto: Norma Mario.
Foto: Carmen Prados López.
Foto: Christian Mir.
Foto: Margalida Cerdà Marquet.
Foto: Oriol Pasqual.
Sol i boira cap al Moll. Foto: Susana A. Fernández.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT