BON DIA, POLLENÇA

254
Baixant de Formentor. Foto: Foto: Justyna Owczarska.

Avui és dimecres, dia 27 de gener, dia de santa Àngela Mèrici.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals nuvolosos amb tendència durant el matí a tapar-se. Temperatures nocturnes amb pcos canvis i diürnes en ascens. Vent de component oest en general fluix.

El 27 de gener és el Dia Internacional en Commemoració de les Víctimes de l’Holocaust, una data que no només pretén retre homenatge als centenars de persones que moriren als camps de concentració nazi, sinó també prendre mesures per ajudar els joves a crear resilència respecte les ideologies d’odi.

I és que un 27 de gener de 1945, les tropes soviètiques alliberaren de l’horror el camp de concentració nazi d’Auschwitz (Polònia). Allà es trobaren amb un espectacle dantesc. Per a més d’un milió i mig d’éssers humans, el noranta per cent dels quals d’origen jueu, Auschwitz va ser la darrera etapa d’un calvari inimaginable. Només sobrevisqueren 7.500 persones, de les quals 600 eren menors d’edat, d’aquell milió i mig que va passar per Auschwitz.

PUBLICITAT
Ametlers florits. Foto: Susana A. Fernández.
Bon sol. Foto: Norma Mario.
Foto: Christian Mir.
Mancor. Foto: Andreu Salom.
Foto: Margalida Bibiloni Roca.
Foto: Montse Díaz.
Foto: Nadal Moragues.
Foto: Toni Campomar Santiz.
Foto: Wendy Toneman.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT