BON DIA, POLLENÇA

276
Foto: Helena Bellini.

Avui és dijous, dia 21 de gener, dia de santa Agnès.

Segons l’AEMET, predominarà el cel poc ennuvolat amb intervals de núvols alts a partir del capvespre. Temperatures nocturnes en ascens, localment notable, i diürnes en lleuger ascens. Vent de l’oest i sudoest amb intervals forts.

El 21 de gener és el Dia Internacional de l’Abraçada, una data creada per Kevin Zaborney, una nordamericà preocupat per les poques mostres d’afecte que realitza la gent en públic, fins i tot amb els membres de la seva família. Va pensar que crear una festa que els brindàs l’excusa per fer quelcom que ens agrada a tots: donar i rebre abraçades.

Tot i les limitacions actuals per mor de la pandèmia, avui és un bon dia per regalar abraçades als convivents. Des d’aquí, una abraçada virtual per a tu, lector.

PUBLICITAT
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Carmen Prados.
Foto: Catalina Oliver.
Detall de la font dels Obis, es Capdellà. Foto: Andreu Salom.
Foto. Llorenç Jordà.
Foto: Norma Mario.

1924Fallece en Gorki (Rusia) Vladimir Ilich Ulianov, conocido como Lenin, dirigente revolucionario ruso y líder bolchevique. Fue el primer presidente del Gobierno de la Unión Soviética (el Consejo de Comisarios del Pueblo)

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar