BON DIA, POLLENÇA

304
Calmes de gener. Foto: Toni Campomar.

Avui és dimecres, dia 20 de gener, dia de sant Sebastià.

Segons l’AEMET, estarà poc ennuvolat amb intervals de núvols alts augmentant el capvespre a cel tapat, no es descarta alguna precipitació feble i ocasional el vespre. Brumes fins al matí. Temperatures nocturnes en ascens i diürnes amb pocs canvis. Vent del sud i sudoest, amb algun interval fort el vespre.

Un 20 de gener de 1961 va jurar el càrrec de president dels Estats Units d’Amèrica, John F. Kennedy. Va esdevenir així el president electe més joves de la història dels EUA. Va iniciar el seu discurs adreçant-se als “meus conciutadans”, la mateixa fórmula utilitzada per primera vegada pel president George Washington, però desestimada més tard per altres presidents, a fovor del menys formal “els meus col·legues americans”. Kennedy tancà el seu discurs amb les ja famoses paraules: “Ciutadans d’Amèrica no us demaneu què pot fer el vostre país per a vosaltres, sinó què podeu fer vosaltres per a ell. Els meus conciutadans del món, no us demaneu allò que pot fer Amèrica per a vosaltres, sinó allò que tots junts podem fer per la llibertat del l’home”.

Foto: Antònia Ferrer Vara.
Casa de neu i Puig Major des del coll des Telègrafo. Foto: Pere Llobera.
Foto: Helena Bellini.
Foto: Norma Mario.
Foto: Wendy Toneman.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

PUBLICITAT

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT