BON DIA, POLLENÇA

187
Foto: Xesca Serra.

Avui és dimarts, dia 15 de desembre, dia de sant Valerià.

Segons l’AEMET, avui hi haurà intervals de núvols predominant el cel poc ennuvolat el capvespre. Temperatures sense canvis o en lleuger ascens. Vent de sudest en general fuix girant a oest i sudoest a la matinada.

El 15 de desembre és el Dia Internacional del Te, gràcies a països com la Xina, Índia, Sri Lanka, Kènia, Turquia o Japó entre altres gran productors, s’ha volgut captivar la humanitat amb els molts beneficis que aporta a la salut aquest tipus d’elixir.

Un dia 15 de desembre de l’any 37 va néixer a Roma l’emperador Neró (Nero Claudius Caesar Augustus Germanicus). Ell fou el darrer emperador romà de la dinastia julio-clàudia.

PUBLICITAT

Era fill de Gneu Domici Aenobarb i d’Agripina Menor, filla de Germànic Cèsar i germana de Calígula. Fou adoptat per Claudi el 50, després de casar-se amb la seva mare. Llavors tenia 16 anys i el jove es va casar amb Clàudia, filla de Claudi i de Valèria Messal·lina.

Casa de pagès de Sencelles. Foto: Andreu Salom.
Foto: Carmen Prados.
Foto: Norma Mario.
La Dragonera i Sant Telm des del pas Vermell de s’Arracó. Foto: Pere Llobera “Morou”.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar