BON DIA, POLLENÇA

238
La primera nevada vista des de Pollença. Foto: Xesca Serra.

Avui és dijous, dia 3 de desembre, dia de sant Francesc Xavier.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols. Temperatures nocturnes en descens localment notable i diürnes en ascens. Vent del nord girant a migdia a sudoest amb intervals de fort el vespre.

El 3 de desembre se celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat amb l’objectiu de promoure els drets i el benestar de les persones amb discapacitat en tots els àmbits de la societat, així com conscienciar sobre la seva situació en tots els aspectes de la vida.

Aquest 2020, el lema del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat és “Un dia per a tots”, un lema que vol fer veure que la discapacitat forma part de la condició humana, ja que tots, en un moment o altre, podem experimentar una discapacitat temporal o permanent, i la societat ha d’estar preparada per això.

PUBLICITAT

Una bona manera de celebrar aquest dia és participar, d’una o altra manera, amb els actes programats per PRODIS que, aquest 2020, es reinventa i celebra un dia internacional diferent, en el qual no hi faltarà la xocolata amb coca.

Un 2 de desembre de 1894, va morir l’escriptor Robert Louis Stevenson, autor d’algunes de les històries fantàstiques i d’aventures més populars del món, com L’illa del tresor i L’estrany cas del Dr. Jekyll i Mr. Hyde.

Foto: Andreu Salom.
Foto: Joana Plomer.
Foto: Norma Mario.
Foto: Toni Campomar.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT