BON DIA, POLLENÇA

398
Foto: Albert Ruiz.

Avui és dimecres, dia 2 de desembre, dia de santa Bibiana.

Segons l’AEMET, estrà tapat amb amb intervals de pluges i ruixats que, a partir del capvespre, podrien anar acompanyats de tempesta i ser de neu per damunt dels 1.100 metres. Temperatures nocturnes en lleuger ascens i diürnes amb notable descens, les mínimes es produiran al final del dia. Vent de component nord amb intervals de vent fort, amb ràfegues de fins a 70 quilòmetres per hora al nordest de Mallorca.

El 2 de desembre es commemora el Dia Internacional de l’Abolició de l’Esclavitud. Per retre homenatge a la data exacte en què l’Assemblea General de l’ONU va firmar el Conveni per repressió de la tracta de persones i explotació de la prostitució aliena.

Això no obstant, aquesta organització, encara vui en dia, segueix lluitant contra les formes modernes d’esclavitud, que no s’han pogut erradicar en el món.

PUBLICITAT

Un 2 de desembre de 1923, a Nova York, va néixer la soprano Maria Callas. Considerada sovint La Divina o Diva assolutta, Callas combinava una impecable tècnica del bel canto amb un gran talent dramàtic, la qual cosa la va convertir en l’actriu cantant més famosa de l’època.

Despertem aquest plujós 2 de desembre amb el bellíssim “O mio bambino caro” de Giaccomo Puccini.

La Penya Roja. Foto: Andreu Salom.
Foto: Biel Villalonga.
Foto: Norma Mario.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar