BON DIA, POLLENÇA

330
La casa del Rafal d'Ariant amb la creu blanca. Foto: Pere Llobera "Morou".

Avui és dimarts, dia 1 de desembre, dia de sant Eloi.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de nuvols que augmentaran durant el dia fins que el vespre estarà ben tapat. No es descarta alguna precipitació feble ocasionals, sobretot al nordest de Mallorca. Temperatures nocturnes sense canvis i diürnes en lleuger descens. Vent fluix o en calma, augmentant a component nord el vespre.

L’1 de desembre se celebra el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida. Aquest va ser el primer dia dedicat a la salut a tot el món i es va triar aquesta data per raons d’impacte mediàtic. Durant aquest dia, es fan actes de conscienciació; moltes persones surten al carrer amb un llaç vermell, símbol de la lluita contra la SIDA, es mobilitzen per recaptar fons per a la investigació i per donar suport i solidaritat a les persones que la pateixen.

Un 1 de desembre de 1973, l’activista Lluís M. Xirinacs inicià una vaga de fam davant la Presó Model de Barcelona per reclamar l’amnistia dels presos polítics. Durant 42 dies, Xirinacs va estar en vaga.

PUBLICITAT
Foto: Biel Villalonga.
Foto: Helena Bellini.
Lluna Plena. Foto: Norma Mario.
Santuari de Cura. Foto: Andreu Salom.
Foto: Toni Campomar.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar