BON DIA, POLLENÇA

217
Foto: Josep M. Rotger Cerdà.

Avui és dimecres, 25 de novembre, dia de santa Catalina d’Alexandria.

L’AEMET anuncia cel ennuvolat amb obertura de clarianes el capvespre. No es descarta qualque precipitació feble i ocasional. Temperatures nocturnes en ascens i diürnes amb pocs canvis. Vent en general fluix, del sud girant a sudest el vespre.

El 25 de novembre és el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona. La ONU el designà així l’any 2000 per convidar governs, organitzacions internacionals i ONG a prendre partit en aquest problema i coordinar activitats per consciencira la població a eliminar totes les formes de violència contra les dones.

Un 25 de novembre de 1892, a Alaior (Menorca) va néixer la biòloga, pedagoga i professora de la Universitat de Barcelona, Margarida Comas i Camps. Margarida Comas va ser una gran defensora de la innovació pedagògica, la igualtat social i els drets de les dones. La seva activitat com a investigadora queda recollida a revistes franceses i al butlletí de la Reial Societat Espanyola d’Història Natural.

PUBLICITAT

Margalida Comas, a més a més, té una estreta relació amb Pollença, ja que fou la segona esposa del fotògraf Guillem Bestard.

Foto: Andreu Salom.
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Biel Baucells.
Foto: Helena Bellini.
Foto: Maria Cerdà Salas.
Foto: Montse Díaz.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT