BON DIA, POLLENÇA

265
Foto: Christian Mir.

Avui és dijous, dia 19 de novembre, dia de santa Elisabet.

Segons l’AEMET, predominarà el cel poc ennuvolat, encara que el vespre augmentaran els núvols amb probabilitat de precipitacions ocasionals i disperses, en general febles, preferentment al nord i nordest de Mallorca. Temperatures sense canvis o en lleuger ascens. Vent fluix o en calma, augmentant el vespre.

El 1tercer dijous de novembre és el Dia Mundial de la Filosofia. Per tant, avui 19 de novembre, és aquesta data en què la UNESCO subratlla el valor de la filosofia per al desenvolupament humà, per a cada cultura i cada individu.

L’edició de 2020 vol destacar la importància de la filosofia en diferents contextos regionals per obtenir contribucions regionals als debats mundials sobre els desafiaments conteporanis com la migració, la radicalització, els canvis del medi ambient o la intel·ligència artificial, que poden donar suport a les transformacions socials.

PUBLICITAT

Un 18 de novembre de 1857 es va inaugurar a Palma el Teatre de la Princesa, actualment Teatre Principal.

Foto: Andreu Salom.
Foto: Helena Bellini.
Els colors del rosetó a l’Altar Major de la Parròquia de Pollença. Foto: Pere Llobera “Morou”.
Foto: Pilar Torres.
Foto: Norma Mario.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar