BON DIA, POLLENÇA

280
Foto: Norma Mario.

Avui és dimarts, dia 17 de novembre, dia de sant Gregori.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals nuvolosos. Temperatures nocturnes en descens i diürnes amb pocs canvis. Vent fluix variable o en calma.

El 17 de novembre se celebra el Dia Mundial del Nin Prematur, una data que desitja posar de manifest l’alt risc de mortalitat que tenen aquests infants. Per això, es tracta de prevenir, però també ajudar els infants i les famílies perquè puguin superar amb èxit aqueta circumstància.

Un 17 de novembre de 1945 va néixer a Barcelona Jaume Fuster Guillemó, escriptor, assagista i traductor. Estretament vinculat a l’activisme cultural, Fuster va ser un dels fundadors i president de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.

PUBLICITAT

Escriptor de l’anomenada generació dels setanta, va ser autor de nombroses obres policíaques i negres, i se situa com a pont entre la novel·lística de Manuel de Pedrolo i la de les generacions més joves.

Cala Figuera. Foto: Andreu Salom
Calma total a la Badia de Pollença. Foto: Pere Llobera “Morou”.
Foto: Helena Bellini.
Foto: Xesca Serra.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar