BON DIA, POLLENÇA

378
Foto: Justyna Owczarska.

Avui és dilluns, dia 16 de novembre, dia de santa Gertrudis.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols sense descartar alguna precipitació feble i ocasional el matí i el capvespre. Temperatures amb pocs canvis o en descens les diürnes al nord de l’illa. Vent de sudoest girant a nordest el capvespre.

El 16 de novembre és el Dia Internacional de la Tolerància, per commemorar la Declaració de Principis sobre la Tolerància; un document que diu que, la tolerància no és indulgència ni indiferència, sinó el respecte a les creences, la cultura i opinions dels altres, així com també és un Dret Humà, per la qual cosa és inalienable i allò que demostra és que les persones són naturalment diverses i només en el marc de la tolerància podrà conviure.

Un 16 de novembre de 1922 va néixer l’escriptor portugués José Saramago. Autor de novel·les com Memorial del convent, L’any de la mort de Ricardo Reis, L’Evangeli segons Jesucrist o Assaig sobre la ceguera. L’any 1998 va esdevenir el primer escriptor en llengua portuguesa que va rebre el Premi Nobel.

PUBLICITAT

Orient des del puig de can Llanderina. Foto: Andreu Salom.
Foto: Antònia Ferrer Vara.
El dia de la Fira. Carrer Joan Mas. Foto: Tolo Vallori.
Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.
La Foradada. Foto: Bartomeu Cifre Bennàssar.
La Gola. Foto: Joana Plomer Truyol.
Mimetització. Foto: Norma Mario.
Per la Fira, esteranyinadors i graneres. Foto: Pere Llobera “Morou”.
Foto: Torrent de na Borges. Foto: Christian Mir.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT

També et pot interessar