BON DIA, POLLENÇA

445
Foto: Pol Nadal Mazzer.

Avui és diumenge, dia 15 de novembre, dia de sant Albert el Gran.

Segons l’AEMET, intervals de núvols amb tendència durant el matí a poc ennuvolat. Temperatures nocturnes en descens i diürnes en lleuger ascens. Vent de compoent oest fluix.

El 15 de novembre és el Dia Mundial sense Alcohol, una data l’objectiu de la qual és conscienciar les persones de tot el món sobre els mals físics i psicològics que produeix el consum d’aquest tipus de substàncies en el nostre cos.

Avui en dia, l’alcoholisme és reponsable de la tres milions i mig de morts anuals, entre les quals es compten les víctimes d’accidents de trànsit que no només maten persones innocents amb les quals es creuen.

PUBLICITAT

Un 15 de novembre de 1798, l’exèrcit britànic ocupa l’illa de Menorca que, aleshores, estava en mans franceses. L’ocupació de Menorca, en el context de la Segona Coalició en les guerres napoleòniques, fou una acció militar en què Espanya i França van declarar la guerra a Anglaterra.

La Badia des del Vilar. Foto: Catalina Comas.
Foto: Biel Baucells.
Foto: Carmen Prado López.
Foto: Joan Ramobn Bosch Cerdà.
Foto: Maria Cerdà Salas.
Mola del Castell d’Alaró. Foto: Andreu Salom.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar