BON DIA, POLLENÇA

274
Foto: Norma Mario.

Avui és dijous, dia 12 de novembre, dia de sant Aureli.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals nuvolosos amb baixa probabilitat d’alguna precipitació ocasional i aïllada, preferentment a l’est de l’illa i a partir del capvespre. Temperatures amb pocs canvis. Vent de l’est i sudest fluix o en calma.

El 12 de novembre és el Dia Mundial de la Usabilitat, una data que celebra avanços aconseguits en la creació de productes utilitzables i educar sobre la forma com la usabilitat impacta a la vida de les persones. En resum, se cerca el fàcil ús i accés als productes i serveis que fan que el món funcioni molt millor.

Un 12 de novembre de 1983 va morir a Barcelona l’escriptor, traductor i editor català, Joan Sales. Com a escriptor, la seva obra més coneguda és Incerta glòria, una completa crònica sobre la guerra civil.

PUBLICITAT

Pel que fa a la seva faceta com a editor, és de destacar la fundació juntament amb Xavier Benguerel de l’editorial El Club de l’Editor; segell que donà a conèixer Mercè Rodoreda i Llorenç Villalonga, entre altres.

Foto: Andreu Salom.
Foto: Biel Vives.
Foto: Helena Bellini.
Foto: Margalida Cerdà Marquet.
Foto: Biel Baucells.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT