BON DIA, POLLENÇA

321
Joan Ramon Bosch Cerdà.

Avui és diumenge, dia 8 de novembre, dia de sant Sever.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat amb tendència a intervals de núvols alts el capvespre. Boirina matinera. Temperatures nocturnes en descens, localment notable, i diürnes amb pocs canvis o en lleuger ascens. Vent fluix del sud girant a est l’horabaixa.

El 8 de novembre és el Dia Mundial de la Radiologia, una especialitat sanitària gràcies a la qual es poden curar fractures, posar pròtesis adequades a cada situació, observar l’evolució i desenvolupament dels fetus i donar a conèixer la condició real d’un cervell. Tot això sense haver de sotmetre una persona a cirurgia o qualsevol altre tipus d’intervenció dolorosa.

Un 8 de novembre de 1908 va néixer a Barcelona el poeta, prosista i professor universitari Agustí Bartra. El 1973 va rebre el Premi Carles Riba de poesia per la seva obra Els himnes, i l’any 1981 amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya. I el 1982 fou guardonat amb el Premi de la Crítica de poesia catalana per la seva obra Haikús d’Arinsal.

PUBLICITAT
Foto: Biel Vives.
Castell de Santueri. Foto: Andreu Salom.
Foto: Norma Mario.
Posta de sol des del Club Nàutic. Foto: Catalina Oliver.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT