BON DIA, POLLENÇA

183
Foto: Maria José Jiménez.

Avui és dijous, dia 5 de novembre, dia de santa Elisabet.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals nuvolosos augmentant a cel tapat. Probabilitat de precipitacions ocasionals i disperses, en general febles, preferentment el vespre i que poden anar acompanyades de tempesta. Temepratures en ascens, especialment les diürnes. Vent de l’est i nordest.

El primer dijous de novembre de cada any se celebra el Dia Internacional contra la Violència i l’Acosament Escolar, inclòs el Ciberacosament. Amb això, se cerca acabar d’una vegada per totes amb un tipus de violència, que afecta la població infantil a nivell mundial i que provoca terribles seqüeles psicològiques.

Un 5 de novembre de 1943 va néixer a Illinois Sam Shepard, actor, poeta, dramaturg, guionista i músic. Va escriure el guió de París, Texas de Wim Wenders; va participar a la pel·lícula Elegits per a la glòria, sobre els primers astronautes nordaemericans, i també a Días del cielo i Agost. El 1979 va guanyar el Pulitzer amb la novel·la Buried Children. Amb l’actriu Jessica Lange va tenir dos fills. Va morir 2017.

PUBLICITAT
Foto: Andreu Salom.
Foto: Norma Mario.
Foto: Xesca Serra.
Foto: Antònia Ferrer Vara.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar