BON DIA, POLLENÇA

267
Foto: Antònia Ferrer Vara.

Avui és dilluns, dia 2 de novembre, dia dels Fidels Difunts.

Segons l’AEMET, intervals de núvols baixos amb boirienes i tendència a poc ennuvolat el capvespre. Temperatures nocturnes en lleuger ascens i diürnes amb pocs canvis. Vent del sud i sudoest en general fluix.

El 2 de novembre és el Dia Internacional per Posar Fi a la Impunitat dels Crims contra Periodistes

L’accés a la informació és un dret fonamental, i com a tal, resulta imprescindible garantir la seguretat de tots aquells que faciliten contingut, dades i coneixement sobre la realitat del món que ens envolta. Segons dades de l’Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura, en els últims anys fins a 930 periodistes han estat assassinats, sense contar tots aquells professionals que han estat sotmesos a tortures, desaparicions o assetjaments i detencions arbitràries.

PUBLICITAT

Del total d’aquests assassinats, el 90% queda impune. A fi de lluitar contra aquesta impunitat, l’Assemblea General va aprovar una resolució mitjançant la qual, en primer lloc, prevenir la violència contra periodistes i seguidament conscienciar, per mitjà d’aquest Dia Internacional,  l’opinió pública.

Foto: Helena Bellini.
Foto: Montse Díaz.
Algaida des de la serra de Galdent. Foto: Andreu Salom.
Foto: Carmen Prados.
Foto: Christian Mir.
Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.
La Gola. Foto: Norma Mario.
Foto: Tolo Vallori.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT