BON DIA, POLLENÇA

485
Foto: Carmen Prados.

Avui és dissabte 31 d’octubre, dia de sant Alfons Rodríguez.

Segons l’AEMET, predominarà el cel poc ennuvolat, amb boirines i probables bancs de boira fins a primeres hores del matí. Temperatures amb pocs canvis. Vent de component fluix.

El 31 d’octubre és el Dia Mundial de l’Estalvi, una jornada per sensibilitzar la societat global de la importància de l’estalvi, tant en clau d’economia com des d’un punt de vista social i de desenvolupament cultural. Amb el desig d’incentivar al fet que els ciutadans dipositin els diners estalviats en un banc, aquest dia, impulsat per l’Institut Mundial d’Estalvi i la Banca Minorista, emfatitza el paper estabilitzador que té la capacitat de “reserva” dels ciutadans.

Un 31 d’octubre de 1918 va morir el pintor Egon Schiele, contemporani de Gustav Klimt, de qui va rebre una gran influència. Conegut pels seus retrats, recordem Schiele amb aquesta “Dona asseguda amb la cama esquerra aixecada”.

PUBLICITAT
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Datall de Raixa. Foto: Andreu Salom.
Foto: Helena Bellini.
Foto: Joana Plomer.
Foto: Margalida Cerdà Marquet.
Foto: Norma Mario.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

CONCERT HISTÒRIC PER CLOURE EL FESTIVAL BHTVN

 

EL VIATGE DEL BOT “EU MOLL” DEL PORT POLLENÇA FINS AL MUSEU MARÍTIM DE MALLORCA

DOS NOUS CASOS DE CORONAVIRUS

LA COVID-19 OBLIGA A SUSPENDRE LA REGATA BADIA DE POLLENÇA

UNA ACTRIU DE “JOC DE TRONS” ES LLANÇA DES DE L’ESTRATOSFERA PER CAURE A FORMENTOR

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT