BON DIA, POLLENÇA

213
Foto: Andreu Salom.

Avui és dijous 29 d’octubre, dia de sant Narcís.

Segons l’AEMET, el cel estarà poc ennuvolat amb algun interval de núvols alts. Vent fluix o calmat, amb oratge feble el capvespre.

El 29 d’octubre se celebra el Dia Mundial de l’Ictus, una malaltia que suposa la segona causa de mort a l’Estat espanyol, primera entre les dones. La primera causa de discapacitat adquirida a l’adult i la segona causa de demència.

Un 29 d’octubre va néixer la narradora i il·lustradora Lola Anglada. Al capítol “Anècdotes i records” del llibre Lola Anglada. Memòries 1892-1984, a cura de Núria Rius Vernet i Teresa Sanz Coll, hi ha un fragment que diu així: “El bisbe de Mallorca [Josep Miralles Sbert] beneïa l’aviació que sortia de l’illa per metrallar-nos. Durant la guerra vaig assabentar-me que els avions que venien a bombardejar-nos des de Mallorca, abans de sortir de l’illa, eren beneïts per la clerecia de l’església catòlica. Des d’aleshores no hi ha intermediaris entre el bon Déu i jo.”

PUBLICITAT
Foto: Norma Mario.
Foto: Carmen Prados.
Foto: Margalida Cerdà Marquet.
Foto: Montse Díaz Rigol.
Foto: Toni Campomar.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar