BON DIA, POLLENÇA

218
Foto: Carmen Prados.

Avui és dilluns 26 d’octubre, dia de sant Llucià.

Segons l’AEMET, avui el cel estarà tapat de núvols amb precipitacions en general febles que, durant el capvespre, tendirà ennuvolat amb algun reuixat aïllat ocasionalment acompanyat de tempesta. Temperatures en progressiu descens durant el dia, arribant les mínimes el vespre. Vent del sudoest girant a oesta i nordoest el matí, amb intervals forts i ràfegues de 60 a 70 quilòmetres per hora.

Entre el 24 i el 30 d’octubre, és la Setmana del Desarmament, un període d’observació i discussió de la nacions membres de l’ONU, per avaluar els avançaments que s’han suscitat a nivell mundial per eliminar les armes de tot tipus dins la societat.

Amb el pas dels anys, s’ha retrocedit més que no s’ha avançat, principalment perquè els països que compten amb armes nuclears depenen d’altres països que també en posseeixen.

PUBLICITAT

Això no obstant, a l’hemisferi sud del planeta està lliure d’aquest tipus d’armament, gràcies a una diversitat de tractats que han aconseguit mantenir a retxa aquesta meitat del món.

Un 26 d’octubre de 1890 va morir l’escriptor Carlo Collodi qui va donar vida a Pinotxo.

Foto: Xesca Serra.
Foto: Biel Vives.
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Norma Mario.
Panoràmica des de la serra de la Font. Foto: Andreu Salom.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT