BON DIA, POLLENÇA

232
Les tenebres i la llum. Foto: Josep M. Rotger Cerdà.

Avui és dissabte 24 d’octubre, dia de sant Rafel.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals de núvols sense descartar algun ruixat o tempesta ocasional i aïllat preferentment a la meitat est de Mallorca, tendència a cel poc ennuvolat el capvespre. Temperatures en descens, principalment les nocturnes. Vent de componen nord girant sudoest el capvespre o el vespre.

El 24 d’octubre és el Dia de les Nacions Unides, la celebració del qual és donar a coneixer la finalitat i les activitats de l’organització a tot el món. I és que un 24 d’octubre de 1946, el Consell de Seguretat de l’ONU va singar la Carta de les Nacions Unides, una resolució signada per unanimitat per tots els països membres.

Un 24 d’octubre de 2005 va morir l’activista nord-americana Rosa Louise McCauley, coneguda com a Rosa Parks. L’1 de desembre del 1955, després de sortir de treballar com a modista, va agafar un autobús per tornar a casa. Tot i que les lleis Jim Crow obligaven els negres a seure al darrere, i els blancs, al davant, aquella tarda ho va desafiar. Va ser detinguda, però, a partir de llavors i durant tretze mesos, els afroamericans van fer boicot als autobusos. Cinc anys després, el Tribunal Suprem dels Estats Units va declarar inconstitucional la llei de segregació racial al transport públic.

PUBLICITAT
Foto: Catalina Comas.
Foto: Francesca Coll Torres.
Foto: Helena Bellini.
Foto: Norma Mario.
Pollença des de la Font. Foto: Andreu Salom.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT