BON DIA, POLLENÇA

182
Foto: Christian Mir.

Avui és dilluns 19 d’octubre, dia de sant Pere d’Alcàntara.

Segons l’AEMET, predominarà el cel poc ennuvolat amb intervals de núvols altes. Temperatures sense canvis o en lleuger ascens. Vent del sudest fluix augmentant d’intesitat el capvespre.

El 19 d’octubre és el Dia Internacional del Càncer de Mama, una data que cerca sensibilitzar i concienciar a les persones de tot el món, sobre la importància de realitzar-ser un examen de mames regularment, amb la finalitat de detectar qualsevol signe o anomalia. També es pretén fer un recordatori del compromís de la societat contra el càncer de mama.

Un 19 d’octubre de 1987 va morir la violoncel·lista Jacqueline du Pré, alumna de grans mestres com Paul Tortelier, Pau Casals i Mstislav Rostropóvitx.

PUBLICITAT

Escoltem-la interpretant el primer moviment del Concert per a violoncel i orquestra en mi menor, Op. 85 d’Edward Elgar acompanyada per la London Philharmonic Orchestra, dirigida pel pianista i director argentí Daniel Barenboim, qui va ser el seu marit.

Foto: Biel Vives.
Foto: Carmen Prados.
Detall de Míner Gran. Foto: Andreu Salom.
Foto: Joan Morro Mayol.
Foto: Norma Mario.
Foto: Tolo Vallori.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT