BON DIA, POLLENÇA

146
Foto: Albert Ruiz.

Avui som dissabte 6 de juny, dia de sant Norbert.

Segons l’AEMET, el cel estarà un poc ennuvolat amb intèrvals de núvols baixos fins al matí. Temperatures nocturnes amb pocs canvis i diürnes en ascens. Vent del sud-oest amb qualque intèrval de brisa el capvespre.

El 5 de juny és el Dia Mundial dels Transplantaments, l’objectiu del qual és reconèixer la tasca dels professionals que coordinen tot el procés d’un transplantament i també les persones donants. I és que, per a molts pacients crònics o terminals, els trasplantaments són l’única alternativa de vida. Per això mateix, és important fomentar una cultura de donació d’òrgans i d’aquesta manera, donar als pacients en espera una oportunitat per seguir vivint.

Un 5 de juny de 1944, durant la Segona Guerra Mundial, les tropes aliades desembarcaren a la costa de Normandia (França), en un desplegament espectacular que va significar la derrota del nazisme.

PUBLICITAT
Foto: Joana Plomer Truyol.
Foto: Josep Martí Vives.
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Maria Llitrà.
La Gola. Foto: Pere Llobera “Morou”.
Foto: Biel Baucells.
Foto: Margalida Bibiloni Roca.
Foto: Biel Vives.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital