BON DIA, POLLENÇA

462
Foto: Helena Bellini.

Avui és dissabte 17 d’octubre, dia de sant Ignasi d’Antioquia.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals nuvolosos amb baixa probabilitat d’alguna precipitació feble ocasional. Temperatures nocturnes sense canvis o en lleuger descens i diürnes en ascens. Vent fluix.

El 17 d’octubre és el Dia Internacional per a l’Erradicació de la Pobresa, l’objectiu del qual és posar fi a la pobresa en totes les seves formes i a tot el món. I és que una de cada deu persones de les regions en desenvolupament viu amb menys d’1’90 dolars al dia, que és la quantitat establerta internacionalment com a l’umbral de la pobresa. Molts no tenen accés a aliments, aigua potable i sanejament adequats.

Un 17 d’octubre de 1934 va morir l’investigador i premi Nobel de medicina, Santiago Ramón y Cajal. Bon coneixedor del cervell humà, Ramón y Cajal deia que: “Es coneixen moltíssimes classes d’ignorants, la més deplorable és la dels xerraires entossudits a demostrar que tenen talent”.

PUBLICITAT
Torrent de sant Miquel. Foto: Christian Mir.
Amunt ànima forta. Foto: Catalina Oliver.
Foto: Carmen Prados.
El Coll Baix. Foto: Andreu Salom.
Flor de llimonera. Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.
Foto: Josep M. Rotger Cerdà.
Foto: Magdalena Mayans.
Foto: Norma Mario.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar