BON DIA, POLLENÇA

218

Avui és dimarts, 29 de setembre, dia dels Sants Arcàngels: Miquel, Gabriel i Rafel.

L’AEMET informa que hi haurà intervals de núvols alts predominant a cel poc ennuvolat durant el capvespre. Temperatures nocturnes sense canvis o en lleuger descens i diürnes sense canvis. Vent de component fluix amb oratge feble el capvespre a vorera de mar.

El 29 de setembre del 2013 va haver-hi una multitudinària manifestació en contra del TIL del Govern de les Illes Balears presidit per José Ramón Bauzá (PP) i la seva política educativa i de suport a la vaga indefinida dels docents balears. Més de 100.000 assistents a Palma, 8.000 a Maó, 7.000 a Eivissa i un miler a Barcelona.

Avui, 29 de setembre, és el dia mundial del Cor. L’any 2000 la Federació Mundial del Cor, amb el suport de l’OMS va designar aquest dia amb l’objectiu de conscienciar sobre les malalties cardiovasculars, la seva prevenció, control i tractament. Les malalties cardiovasculars són la primera causa de mort al món. Els infarts de miocardi i els accidents vasculars cerebrals es cobren més de 17 milions de vides a l’any. I s’estima que la xifra ascendirà a 23 milions l’any 2030.

PUBLICITAT
Vista de Llorito. Foto: Andreu Salom.
Foto: Norma Mario.
Foto: Pilar Torres.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT