BON DIA, POLLENÇA

246
L'indi que observa la badia de Pollença. Foto: Albert Ruiz.

Avui és dissabte, 26 de setembre, dia de sant Cosme i sant Damià.

Amb una alerta groga per temporal marítim fins a les 13 hores, l’AEMET anuncia intervals de núvols amb baixa probabilitat d’algun ruixat ocasional i aïllat. Tempertaures nocturnes en descens i diürnes amb pocs canvis. Vent del nordoest fort, amb ràfegues de 70 a 90 quilòmetres per hora que poden arribar fins als 110 quilòmetres per hora a cims i caps, disminuint la intensitat durant el matí i girant a l’oest el capvespre.

El 26 de setembre és el Dia Europeu de les Llengües, una iniciativa que cerca promoure l’aprenentatge continuat de diversos idiomes per als habitants d’aquest continent, on es parlen més de 200 llengües pròpies, 24 llengües oficials i 60 idiomes regionals o minoritaris.

Un 26 de setembre de 1888 a Saint Louis (Estats Units), va néixer el poeta Thomas Stearns Eliot, considerat el més important en llengua anglesa del segle XX i premi Noble de literatura.

PUBLICITAT
Foto: Carmen Prados.
Foto: Norma Mario.
Foto: Rafaela Vila Jaume.
S’arenal d’en Casat. Foto: Andreu Salom.
Foto: Tolo Vallori.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT

També et pot interessar