BON DIA, POLLENÇA

321
Foto: Llorenç Jordà.

Avui és divendres, 25 de setembre, dia de sant Dalmau.

Amb dues alertes taronges activades a partir de les 10 del matí per vent fort i onades, l’AEMET informa que avui hi haurà intervals de núvols amb algun ruixat ocasional a la matinada que podria anar acompanyat de tempesta, preferentment al nord i al nordoest de Mallorca. Temperatures en progressiu i notable descens. Vent de l’oest augmentant a fort del nordoest amb ràfegues de 80 a 100 quilòmetres per hora en general i de 140 quilòmetres per hora a cims i caps, arribant a la màxima intensitat a partir del capvespre.

El 25 de setembre és el Dia Internacional de l’Ataxia, un transtorn que es caracteritza per la disminució en la capacitat de les persones en coordinar els moviments. Es manifesta amb tremolor en diversos llocs del cos mentre es realitzen moviments voluntaris. L’objectiu d’aquest dia és informar i conscienciar la població sobre aquesta malaltia, a més d’aconseguir fons per ajudar i donar una vida millor a les persones que la pateixen.

Un 25 de setembre de 2009, va morir la pianista Alícia de Larrocha i de la Calle, una de les virtuoses que han passat pel Festival de Pollença. Escoltem-la interpretant “Escenas románticas” d’Enrique Granados.

PUBLICITAT
https://www.youtube.com/watch?v=P3ALRBw_ZKQ
Foto: Andreu Salom.
Carrer Bona Vista. Foto: Tolo Vallori.
Foto: Catalina Oliver.
Foto: Joana Ma. Rubert March.
Foto: Norma Mario.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar