BON DIA, POLLENÇA

194
Foto: Quica Vilanova.

Avui som dijous 4 de juny, dia de santa Clotilde.

Segons l’AEMET, a partir del migdia, s’ennuvolarà i, ocasionalemtn, podrà caure qualque ruixat, amb poques probabilitat que siguin forts i amb tempesta. Temperatures amb pocs canvis o amb lleuger ascens durant la nit i descens durant el dia. Vents del sud-est girant, el capvespre, a oest i nord-oest.

El 4 de juny és el Dia Internacional dels infants víctimes innocents de l’agressió, una data en què, tal i com especifica la resolució ES-7/8 de l’Assemblea de Nacions Unides: “La trista realitat és que en les guerres i els conflictes armats són els infants, els membres més vulnerables de la societat, els que més sofreixen les conseqüències. Els infants són víctimes del reclutament com a soldats, l’homicidi, la violència sexual, el segrest, els atacs contra escoles i hospitals, així com l’absència d’ajuda humanitària.” Per això, la intenció d’aquest dia és reconèixer el dolor que sofreixen al món tots els infants víctimes de maltractaments físics, mentals i emocionals.

Un 4 de juny de 1977, les illes Balears signaren el Pacte Autonòmic, això és un acord entre diferents forces polítiques, a través del qual els seus signants es comprometien a exigir el reconeixement dels drets i la identitat de les Illes Balears i a defensar el seu accés a un Estatut d’Autonomia.

PUBLICITAT
Foto: Magdalena Vilanova.
Foto: Xesca Serra.
Foto: Andreu Salom.
Carrers de Son Servera. Foto: Biel Baucelles.
Foto: Joan Comas.
Foto: Margalida Bibiloni Roca.
Foto: Miquel Àngel March.
Caleta del penya-segat de sa Torre (Marina de Llucmajor). Foto: Bartomeu Mateu Canyelles.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar