BON DIA, POLLENÇA

333
Foto: Josep M. Rotger Cerdà.

Avui és dimarts, 22 de setembre, dia de sant Maurici.

L’AEMET informa que hi haurà intervals de núvols amb ruixats ocasionals que poden anar acompanyats de tempesta i poden ser localment forts o molt forts. De fet, en el nordest de Mallorca, entre les 12 i les 18 hores, hi ha activada una alerta taronja per precipitació i groga per tempestes.

Temperatures amb pocs canvis. Vent fluix de compoenent oest amb embat a vorera de mar.

El 22 de setembre de 1792 va ser el primer dia del calendari republicà francès, un calendari proposat durant la Revolució francesa, que es va usar entre 1792 i 1806. El disseny intentava adaptar el calendari al sistema decimal i eliminar les referències religioses; l’any començava el 22 de setembre, coincidint amb l’equinocci de tardor a l’hemisferi nord. L’any tenia dotze mesos de trenta dies cada un. No hi havia setmanes i els mesos es dividien en tres dècades de deu dies.

PUBLICITAT

El 22 de setembre se celebra el Dia Mundial Sense Cotxe, una data que cerca motivar una consciència molt més ecològica en els ciutadans del món. Els cotxes no només generen més contaminació ambiental i acústica. També fan que els nostres carrers siguin més insegures i incentiven que les persones siguin molt més sedentàries

Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Andreu Salom.
Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.
Foto: Joana Plomer Truyol.
Foto: Justyna Owczarska.
Foto: Pilar Torres.
Foto: Susana A. Fernández.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT