BON DIA, POLLENÇA

387
Llums i ombres en aquesta albada de tardor. Foto: Norma Mario.

Avui és dilluns, 21 de setembre, dia de sant Mateu.

Avui a partir de les 10,00 i fins a les 20 hores l’AEMET ha decretat alerta groga per pluges i tempestes que poden arribar als 20 mm en una hora. Temperatures sense canvis o en descens. Vent fluix i brises costaneres.

Un 21 de setembre de 1974 als Estats Units, Barry White arriba a el número 1 en els senzills musicals nord-americans amb la cançó Can not get enough of your love, baby.

Avui, 21 de setembre, és el Dia Internacional de la Pau, i el Dia Mundial de l’Alzheimer, el primer Dia Mundial de l’Alzheimer es va celebrar el 1994. I des de 2012 l’organització Alzheimer ‘s Disease International (ADI) va decidir estendre la commemoració per tot el mes de setembre, i així es va consignar el Mes Mundial de l’Alzheimer. La malaltia d’Alzheimer es considera la nova epidèmia de segle XXI. S’estima que per a l’any 2050 el nombre de persones amb Alzheimer ascendeixi a 131.500.000.

PUBLICITAT
Cap de Catalunya. Foto: Montse Díaz Rigol.
Foto: Catalina Comas.
Foto: Catalina Oliver.
Foto: Joan Ramon Bosch.
Foto: Joana Plomer Truyol.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT