BON DIA, POLLENÇA

287
Foto: Xesca Serra.

Avui és divendres, 11 de setembre de 2020, dia de sant Domingo de Silos.

Avui la DANA ja ha escampat i no hi ha cap alerta que valgui, però tot i això encara hi ha alguna possibilitat que ens banyem. I és que segons l’AEMET ens esperen intervals ennuvolats amb probabilitat d’algun xàfec o tempesta ocasional que podria ser fort, principalment al centre de l’illa; a la resta de Mallorca, predomini de cel poc ennuvolat sense descartar alguna precipitació ocasional fins al matí. Temperatures amb pocs canvis o en ascens les diürnes. Vent de nord i nord-oest.

Un 11 de setembre de 1714, la ciutat de Barcelona va caure en mans de les tropes borbòniques després de 14 dies de setge. Per aquest motiu avui se celebra la Diada Nacional de Catalunya

Un 11 de setembre de 1973 les forces armades dirigides pel general Augusto Pinochet prenen el control del país; el president Salvador Allende mor defensant el Palacio de la Moneda.

PUBLICITAT

Un 11 de setembre de 2011 dos avions pilotats per segrestadors suïcides d’Al-Qaida s’estavellen un contra cadascuna de les Torres Bessones de Nova York i en causen la destrucció total; hi moren gairebé 3.000 persones; un tercer avió s’estavella contra el Pentàgon i un altre cau a l’oest de Pennsilvània, abans d’arribar a l’objectiu.

Foto: Andreu Salom.
Foto: Antònia Ferrer Vara.
Foto: Francesca Coll Torres.
Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.
Foto: Joana Ma. Rubert March.
Foto: Justyna Owczarska.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar