BON DIA, POLLENÇA

309
En obrir la finestra. Foto: Nicole Mahy.

Avui és dilluns 7 de setembre, dia de santa Judit.

L’AEMET informa que el cel estarà ennuvolat amb fortes pluges acompanyades de tempesta i calabruix, localment fort o molt fort, amb tendència a l’horabaixa a intervals de núvols amb qualque xafec ocasional. Temperatures en descens, localment notable durant el dia. Vent del nord i nord-est.

El 7 de setembre se celebra el Dia Internacional de l’Aire Net per un Cel Blau, l’objectiu principal del qual és la investigació, el desenvolupament, la millora i la posada en marxa de noves pràctiques que permetin millorar la qualitat de l’aire i que, a la llarga, això contribueixi al benestar de la població mundial, així com a erradicar els alts índex de contaminació atmosfèrica.

Un 7 de setembre de 1989, el músic Carlos Cano i l’escriptora Coloma Fenández començaren una relació d’amor que motivà la cançó “La fuerza del destino” que interpretava Mecano. Anys més tard, el mes de desembre de 1991, va acabar una història d’amor que el mateix Cano cantà a “El 7 de septiembre”, una cançó d’amor i desamor.

PUBLICITAT
Foto: justyna Owczarska.
Foto: Joan Morro Mayol.
La punta del Toro. Foto: Andreu Salom.
Foto: Catalina Comas.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar