BON DIA, POLLENÇA

242
Foto: Joana Plomer.

Avui és dijous 15 d’octubre, dia de santa Teresa de Jesús.

Segons l’AEMET, hi haurà intervals nuvolosos amb ruixats ocasionals i dispersos, que durant el matí a primeres hores de la matí en el nordest de l’illa poden ser localment forts i anar acompanyats de tempesta i calabruix. Temperatures amb pocs canvis o en lleuger descens. Vent del nordoest.

El 15 d’octubre és el Dia Mundial del Rentat de Mans, un hàbit que ha de ser part de la nostra rutina diària, a través del qual evitam el contagi i la propagació de moltes malalties, sobretot entre els més petits.

Un 15 d’octubre de 1923 va néixer l’escriptor Italo Calvino, un dels escriptors italians més importants del segle XX per a qui “Un país que destrueix l’escola pública no ho fa mai per diners, perquè faltin recursos o el seu cost sigui excessiu. Un país que desmunta l’educació, les arts o la cultura està governat per aquells que tenen alguna cosa a perdre amb la difusió del poder”.

PUBLICITAT
La mar irada. Foto: Andreu Salom.
Foto: Norma Mario.
Foto: Xesca Serra.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital

També et pot interessar