BON DIA, POLLENÇA

268
Foto: Christian Mir.

Avui és dimecres 14 d’octubre, dia de sant Calixt.

L’AEMET informa que avui farà un dia tapat amb pluges i reuixats generalitzats, que poden anar acompanyats de tempesta que poden ser localment fortes i amb calabruix. Temperatures amb descens, arribant a mínimes al final de dia. Vent de component nord.

El 14 d’octubre és el Dia Mundial de la Donació d’Òrgans, Teixits i Transplantaments, una data que té com a objectiu incentivar totes les persones del món a voler ser donants i així salvar la vida d’altres persones.

Un 14 d’octubre de 1888 va néixer l’escriptora Katherine Mansfield (pseudònim de Kathleen Beauchamp) qui es revelà amb In a German Pension (1911) com una escriptora d’estil molt personal i d’acusada sensibilitat, influïda per Čekhov, que aportava una nova visió a la narrativa anglesa. Fou donada a conèixer pel grup de Bloomsbury, i les seves narracions foren aplegades en col·leccions diverses: Bliss and Other Stories (1920), The Garden Party (1923), The Dove’s Nest (1923) i Something Childish (1924). Les seves Letters i les Letters to John Middleton Murry (1955), així com el seu diari íntim, Journal (1954), són una mostra de les seves idees estètiques i morals.

PUBLICITAT
L’olivera home assegut. Foto: Catalina Oliver.
Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.
Foto: Margalida Cerdà Marquet.
Tardor a Llenaira. Foto: Toni Campomar.

Envia’ns la teva primera foto del dia i la compartirem amb els lectors de PUNT iNFORMATIU. Pots fer-ho, a través del WhatsApp 652 04 07 91.

Ahir parlàrem de:

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar