BON AMBIENT I BON HUMOR A LA RUA DEL PORT

630

Ahir, Dijous Llarder, es va celebrar la Rua al Port de Pollença, una desfilada que va acabar en festa a la plaça Miquel Capllonch i que es va desenvolupar amb bon ambient i bon humor.
Amb una participació notable de disfresses i de comparses en aquesta festa que obre el Carnaval al municipi de Pollença, els guanyadors foren per:
Hippies de l’Associació Mar Blava, que obtingueren el primer premi en la categoria comparsa adults, un premi que dóna Colonya Caixa Pollença.
Els pirates d’eu Moll, que varen obtenir el primer premi de la categoria comparsa infantil, un premi que dóna l’Associació de Veïns del Port de Pollença.
Joc de Pacman, que reberen el segon premi de la categoria comparsa infantil.
Bultaco girls, que aconseguiren el tercer premi de la categoria comparsa infantil.
Air L’Encruia, que s’emportaren el primer premi de la categoria trios.
Les festes del Carnaval continuen avui divendres, 5 de febrer. D’una banda, a moltes escoles del municipi, aquest matí, els infants han anat a classe disfressats i faran festes i rues pels carrers de la localitat. I, de l’altra, a partir de les 23 hores, a l’envelat que s’ha instal•lat expressament per a les disfresses, a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença, hi haurà Festa de Carnaval per a adults.
A Pollença, el gruix del Carnaval serà demà, dissabte 6 de febrer. A partir de les 17 hores, als jardins de via Pollentia, es concentraran les fresses que participin a la Rua. La desfilada de disfresses farà l’itinerari habitual fins arribar a la plaça Major, on hi haurà xaranga xaranga amb el grup d’animació Sa Cadireta i photocall amb els personatges de Frozen (Elsa, Ana i Olaf) per fer temps mentre el jurat delibera sobre les millors disfresses. Tan aviat com s’hagin puntuat les disfresses, es lliuraran el premi a la plaça Major.
Entre les 19 i les 21 hores, a l’envelat del Convent, hi haurà mini-disco infantil i, a partir de les 23 hores, de dissabte 6 de febrer, allà mateix, començarà la festa de Carnaval per a adults.
Tanmateix, però, a banda de les festes de Carnaval organitzades per l’àrea de Festes de l’ajuntament de Pollença, s’ha de dir que el Club també ha programat activitats festives en motiu dels Darrers Dies. De fet, demà dissabte 6 de febrer, al Club Pollença, hi ha sopar de disfresses i festa que començarà a partir de les 23 hores, animada pels djs grup Toni Llobera. Per suposat, hi haurà bon ambient i premis per a la millor disfressa individual, per a la millor parella i per a la millor comparsa/grup.
Finalment, dimarts 9 de febrer, a partir de les 16’30 hores, al mateix Club Pollença, hi haurà la tradicional Festa Infantil, animada amb el grup Mel i Sucre.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT