BOLCA LA CÀRREGA D’UN TRÀILER A LA CARRETERA DE POLLENÇA

1489

Cap allà les 11’30 hores d’avui, dimarts 15 de gener, ha bolcat la càrrega d’un camió tràiler de grans dimensions, més de 20 tones, la qual cosa està motivant retencions, ja que només opera un dels dos carrils de la carretera. És més, a la una del migdia, la carretera es tallarà, perquè una grua amb ploma procedirà a retirar el camió de la calçada. Això obligarà a desviar de manera provisional el trànsit que, en aquell moment, és elevat en coincidir amb l’horari de sortir de fer feina.

L’incident ha ocorregut al quilòmetre 54 de la carretera Ma-2200 que uneix Pollença amb el Port. Més enllà de l’arena que transportava el tràiler, el perill més important ha estat el vessament de gasoil procedent del dipòsit del vehicle. Això no obstant, no s’han produït ferits.

Efectius de la Policia Local i dels Bombers de Mallorca es coordinen amb altres efectius per controlar la situació i no es mouran d’allà fins que no hagin retirat el vehicle de gran tonatge i es pugui restablir el trànsit amb total normalitat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital