BLACK FRIDAY, MÚSICA, TEATRE I MOLT DE COMPROMÍS

500
La façana de can Llobera, a Pollença, il·luminada en llums violetes contra la violència masclista. Foto Pere Salas.
La façana de can Llobera, a Pollença, il·luminada en llums violetes contra la violència masclista. Foto Pere Salas.

Oferta comercial i oferta cultural es complementen aquest cap de setmana a Pollença amb compres, música, teatre i, sobretot, molt de compromís.

Avui, divendres 25 de novembre, els comerciants pollencins encapçalats per l’associació Comerç Pollença celebren el Black Friday, seguint el costum nord-americà d’oferir importants descomptes després del Dia d’Acció de Gràcies que coincideix amb el darrer dijous de novembre; per tant ahir 24 de novembre.

El Black Friday s’allargarà tot el cap de setmana, així que comprar als comerços de Pollença tendrà descomptes avui 25 de novembre, però també demà i demà passat, 26 i 27 de novembre.

Més enllà del Black Friday, l’activitat d’avui divendres 25 de novembre té un doble caire. D’una banda, l’Escola de Música posa punt a la programació en motiu de Santa Cecília, patrona dels músics, i ho fa amb un concert extraordinari que reunirà la Banda de Música i la Coral de l’Escola de Música damunt l’escenari, a les 19’30 hores, a l’església del Roser de Pollença. Avancen vida, diversió, interpretació i sorpreses, tot embolcallat per la música, és clar.

PUBLICITAT

En acabar el concert, es farà l’homenatge als violinistes Philip Newman i Eugen Prokop, dins el Claustre de Sant Domingo.

A banda de música, aquest serà un cap de setmana compromès amb el futur del planeta, però també contra la violència masclista. I és que, d’una banda, a les 20 hores, a l’Ateneu (carrer Metge Sureda, 8), es projectarà la segona part del documental Demà. Un nou món està en marxa, i posteriorment s’obrirà un col·loqui entorn al comerç local.

I, de l’altra, s’iniciaran els actes commemoratius del Dia Mundial Contra la Violència de Gènere. Avui, divendres 25 de novembre, a les 18’30 hores, a can Llobera, es desplegarà la banderola contra la violència masclista i es llegirà un manifest de rebuig a la violència contra les dones.

Per altra banda, diumenge 27 de novembre, a les 20 i a les 20’30 hores, al Club Pollença, es farà una edició especial de Teatre de Barra que, amb el títol genèric “Dones a escena”, es posarà en escena Constel·lacions i Helena la balena. L’entrada és gratuïta.

Aquest mateix diumenge 27 de novembre, a les 19 hores, també al Club Pollença, la Fornal d’espectacles representarà La cita de Joan Gomila. Es farà servir el sistema de taquilla inversa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT