BERNAT, UNA PROPOSTA SOBRE EL MESTRE VIDAL I TOMÀS

140

La companyia Tshock presenta aquest dissabte 10 d’abril, a les 19 hores, a l’església del Convent de Pollença, l’obra Bernat, una proposta metateatral que escenifica cinc textos de l’escriptor Bernat Vidal i Tomàs, reconegut per la Generació del 50 (Josep Ma. Llompart, Blai Bonet, Llorenç Moyà i Jaume Vidal Alcover) i per l’Escola de Santanyí (Antònia Vicens, Antoni Vidal Ferrando, Margalida Pons i Llum Vidal) com a mestre i peça clau per a la renovació literària de les Illes Balears.

L’entrada és gratuïta, però l’aforament és limitat per raons sanitàries. Per assistir-hi, per tant, cal fer una reserva prèvia telefonant al 674 78 19 91, entre les 10 i les 14 hores, de dimarts a dissabte.

Bernat és una comèdia històrica dirigida per Jeroni Obrador, a partir de textos originals de Bernat Vidal i Tomàs. Protagonitzada per Miquel Àngel Torrens, Bàrbara Nicolau i Guiem Juaneda, els tres personatges de Bernat discuteixen com s’ha de muntar l’obra de teatre i com s’interpreten els poemes, i entren en una espiral sobre la identitat personal que portarà l’espectador, amb rialles, cap a l’interrogant de la família, la societat i el poble. 

Tshock Cultura Emocional és una companyia sobretot de teatre textual que també experimenta i investiga la pedagogia del teatre. Fa deu anys que crea i distribueix espectacles propis, dels quals destaquen les dues peces de Blai Bonet Parasceve i Oficis de carrer, com també la versió en català de L’arquitecte i l’emperador d’Assíria, de Fernando Arrabal, o els texts propis de Jeroni Obrador com NarcoBernat o Magallanes. Muntatges traduïts a l’alemany, anglès i castellà. 

PUBLICITAT
Aquí teniu un breu resum de Bernat, que la companyia Tshock representarà aquest dissabte a Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT