BENESTAR SOCIAL REPARTIRÀ BOSSES EXTRA “PER PODER PASSAR UN NADAL MILLOR”

256

L’àrea de Benestar Social de l’ajuntament de Pollença repartirà bosses extra amb productes nadalencs entre les famílies que, mensualment, reben ajuda. Aquest mes de desembre, a més d’aliments i productes de primera necessitat, “les famílies més desfavorides podran comptar amb una bossa de productes típics de Nadal per, d’aquesta forma, poder passar un Nadal millor”, comenta la delegada de Benstar Social, Francisca Cerdà.

En principi, des de l’Ajuntament, es preveu lliurar aquestes bosses a 250 famílies. El lliurament començarà aquets dilluns 30 de novembre i se’n lliuraran durant tot el mes de desembre.

Dins aquestes bosses, hi haurà productes típics de Nadal, com torró, xocolata o polvorons, “són un extra, i s’afegeixen als que ja reben mensualment, així les persones més desfavorides en podran gaudir per Nadal”.

Sobre el Centre de Distribució d’Aliments (CDA)

El passat mes d’agost, l’ajuntament de Pollença “va signar un conveni amb Càritas Mallorca per lliurar al CDA aliments i productes de primera necessitat destinats als usuaris que habitualment ho demanen a l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Pollença i a l’ONG”, destaca regidora, Francisca Cerdà.

PUBLICITAT

Així, “l’Ajuntament es fa càrrec de recaptar els aliments i productes de primera necessitat i Càritas de tota la logística per tal que aquests aliments arribin als qui més ho necessiten”, afirma la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Pollença.

Aquesta entrega es fa mitjançant un sistema de punts, d’aquesta manera cada família rep “el que necessita”. Així, diu, “una persona compta amb 50 punts i cada membre de la família que s’hi afegeix compta amb 10 punts més, per tant una família de tres persones comptaria amb 70 punts”, explica la regidora de Benestar Social, Francisca Cerdà.

L’ajuda es lliura la primera i la tercera setmana de cada mes i “aquest mes de desembre, a més, les famílies més desfavorides podran comptar amb una bossa de productes típics de Nadal per, d’aquesta forma, poder passar un Nadal millor”, finalitza Francisca Cerdà.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT