BEETHOVEN, PROTAGONISTA DELS MESOS DE SETEMBRE I OCTUBRE

241

Aquest 2020 es compleix el 250 aniversari del naixement de Ludving van Beethoven, un dels mestres de la música de tots els temps, i Pollença ho celebrarà amb el festival BTHVN Mallorca 2020.

Durant els mesos de setembre i octubre, al Claustre de Sant Domingo i a la Parròquia de la Mare de Déu dels Àngels de Pollença, hi haurà concerts d’aquest Festival Beethoven; uns concerts que, segons els organitzadors, aproparan al públic la millor música de Beethoven a càrrec d’uns artistes de luxe.

El festival BTHBN coincidirà amb els caps de setmana, tendrà formats diferents. Així tant es podrà escoltar música de cambra com simfonisme, com quartets de corda. Si la situació sanitària ho permet, el programa d’aquesta festival dedicat a Beethoven començarà dia 20 de setembre amb els concerts per a pinao i orquestra a càrrec de l’Orquestra Mallorca i amb Magí Garcies i Andreu Riera com a pianistes, tots ells dirigits per Bernat Quetglas.

Dia 27 de setembre, el concert estarà dedicat a la música de cambra que interpretarà el quartet format pel violinista José M. Àlvarez Losada, la violoncel·lista Zuzanna Sosnowska i els pianistes Magí García i Andreu Riera.

PUBLICITAT

Dia 4 d’octubre, el simfonisme capitalitzarà un concert que novament interpretarà l’Orquestra Mallorca amb José M. Álvarez Losada com a violí solista, dirigits per Bernat Quetglas.

Finalment, dia 10 d’octubre el Quartet Quiroga tancarà aqusest Festival Beethoven.

Els tres primers concerts seran a les 19 hores, al Claustre de Sant Domingo, mentre que el darrer concert serà a les 18 hores, a la Parròquia.

Si voleu consultar informació relativa a preus, abonaments i altra informació d’interès sobre el Festival Beethoven que organitzen el director Bernat Quetglas i el pianista Magí Garcia, a Pollença, podeu consultar aquí.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT