BASQUET, CURSES DE MUNTANYA I CICLISME EN UN CAP DE SETMANA ESPORTIU

129

L’equip infantil femení de segon any del Club Bàsquet Pollença subcampiones de Balears

No va poder ser. Després d’un cap de setmana carregat d’emocions l’equip infantil femení de segon any del Club Bàsquet Pollença es coronaren subcampiones del Campionat de Balears, disputat a Bunyola. Les pollencines es varen imposar a la semifinal el dissabte horabaixa al Can Cantó Eivissa Bàsquet per 77 a 27. Després d’aquesta victòria el diumenge a les 12 del migdia s’enfrontaren a l’altre equip finalista del CB Consell Alcúdia. Tot i fer un gran partit molt igualat, finalment varen perdre per 77 a 64. El partit es va poder veure en directe a YouTube al canal de Fibwi Live i es pot veure en diferit a aquest enllaç.

Marga Llompart, segona al Formentera Round Trail

Marga Llompart recollint el premi de segona classificada Foto: www.secciodemuntanyapollenca.wordpress.com/

La corredora pollencina de l’equip +Q Trail, Marga Llompart ha aconseguit la segona posició a la desena edició de la cursa X Formentera All Round Trail 2021 que ha tingut lloc aquest passat cap de setmana. Llompart ha necessitat 9 hores i 44 minuts per completar els 72 km per tot el perímetre de l’illa de Formentera. La guanyadora de la prova ha estat Azara Garcia de los Salmones, corredora professional que va arribar segona de la general.

Asmaa Zamou, al centre Foto: www.secciodemuntanyapollenca.wordpress.com/

D’altra banda, la corredora de Secció De Muntanya del Club Pollença Asmaa Zammou, fa ser la guanyadora absoluta femenina de la Cursa per Muntanya Puigpunyent, prova de la Copa Balear de Curses per Muntanya. Zammou va fer un temps d’1 hora i 48 minuts per un recorregut de 15,5 quilòmetres amb 979 metres de desnivell positiu per el puig de Galatzó.

La Challenge acaba a la creueta i guanya Winner

Winner Anacona celebrant la victòria

El ciclista colombià Winner Anacona Gómez, de l’equip Arkea Samsic, va ser el guanyador de la tercera etapa de la Challenge volta ciclista a Mallorca, que començava a Andratx i tenia final a la Creueta del Port de Pollença, després de 161 km. Anacona va aconseguir la victòria, després d’escapar-se quan faltaven 30 km per meta. Vegard Stake Laengen (UAE Team Emirates) i Mikel Iturria (Euskaltel-Euskadi), foren segon i tercer respectivament.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT