BARRAT EL PAS PER CAN FRANC, ACCEDIR A CALA BARQUES ÉS UN CALVARI PER A LES PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA

641

Aquests dies de vacances i bon temps, moltes han estat les persones que s’han apropat a Sant Vicenç amb la intenció de prendre el sol i, fins i tot, fer un capfico. Qui ha anat a cala Barques s’ha trobat amb les barreres de can Franc que els ha impedit anar a la platja i a la zona de pic-nic. Tanmateix, però, les persones amb mobilitat reduïda o aquells que duien un cotxet d’infant petit, han passat un calvari. I és que, a més d’haver d’afinar el camí “alternatiu”, s’han topat amb una rampa la inclinació de la qual és impracticable sense l’ajuda d’una altra persona.

Més enllà de les queixes per les barreres arquitectòniques, aquells que han anat a cala Barques per berenar o dinar a la zona expressament habilitada per aquest fi, es queixen del tancament de l’accés per can Franc. I és que, per arribar fins allà, aquestes persones han de travessar tota la platja i tornar pujar fins al berenador.

Fet i fet, la gent no entén com es pot permetre un blindatge com el de can Franc, amb reixes voltant, voltant i amb barreres tancades amb clau i forrellat, que impedeixen el pas cap a la platja i a la zona d’esbarjo, que és de propietat municipal.

A més de trobar tancat, els usuaris es troben amb la dificultat que no està indicat la manera de poder accedir a la platja i a les taules sense haver de baixar per les escales.

PUBLICITAT

Finalment, alguns lamentaven el penós estat de la platja de cala Barques que, en ple mes d’abril, mostra el costellam i està plena de pedres.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT