BANYS TANCATS I ALTRES DEFICIÈNCIES HIGIÈNIQUES A CALA MOLINS

512

La higiene salva vides. Per tant, en temps de pandèmia, la pulcritud ha de ser més rigorosa que mai. En canvi, els usuaris de la platja de Cala Molins es troben amb els banys tancats i amb altres deficiències higièniques com dutxes i rentapeus no operatius.

A més d’aquests serveis més que deficitaris, inexistents, s’ha d’afegir altres problemes de salubritat dins la mar. Sense anar més enfora, aquest diumenge 5 de juliol, devers les 12 hores del migdia, va aparèixer una taca escumosa amb restes orgàniques que suraren durant diverses hores damunt la cristal·lina aigua de cala Molins.

Els banyistes, que s’havien d’allunyar de les restes orgàniques diverses que provenien d’alguna embarcació que mar endins havia buidat els dipòsits d’aigües brutes, es queixaren. El més sorprenent, segons conten els banyistes, és que els socorristes no feren cap cas a les restes escumoses ni ordenaren abandonar la zona que afectada.

A aquesta situació temporal que s’allargà unes hores, els banyistes es troben cada dia amb què la dutxa i renta peu ubicats al fons de la platja, no funcionen, i els banys del devora estan tancats. En aquest sentit, s’ah de recordar que aquests banys eren mantinguts per l’explotador del bar de la platja pertanyent a l’hotel Cala Molins, però, com que enguany no ha obert, resulta que la platja no compta amb cap bany ni dutxa.

PUBLICITAT

A aquesta situació, s’ha d’afegir que el bany de la caseta de l’aparcament municipal de la plaça de cala Molins, està tancat amb una cadena i un pany de maleta. Aquesta caseta és usada pels socorristes com a vestuari i magatzem. Tant socorristes com neteja, aquest 2020, són serveis que dona l’Ajuntament.

En definitiva, la platja de Cala Molins es troba mancada de les més elementals instal·lacions sanitàries amb les quals hauria de comptar una platja urbana com aquesta. L’Ajuntament de Pollença ha de ser el que hi posi solucions per garantir la seguretat sanitària del bany.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT